söndags mys

Jag älskar mysdagar! De är så himla... mysiga haha. Idag har jag varit och shoppat med familjen men det gick inge vidare... Min plan va att komma hem med ett par jenas, en väst, en väska, ett par stövelstrumpor och en mysig cardigan men på något konstigt vis lyckades jag komma hem helt tomhänt :( jaja bättre lycka nästa gång.

Det har för övrigt varit en väldigt lugn helg. I fredags hade vi filmmys hemma hos Cicci. Hangoveeeeer! Haha bästa filmen ever. Sen på lördag åkte vi till stallet och red ut på Deadel och Jojje mannen. Efter hade Cicci hopplektion för duktiga Sara och Cosmo :) och underbara Tuvis va med <3 När jag ser folk hoppträna får det mig att sakna min prins Pirren så himla mycket :( Det får mig att tänka... tänk om. Men så får jag inte tänka så nu skakar vi av oss den tanken.

Jag va och hämtade min göörgulliga Knutttt igår så nu är jag med hund igen! Nu ska vi ut på promenix!

Puss på er mina fina, Love M.


<3



Knutten i sin nya rosa tröja i vintras.


räddning

Ni får bli min räddning inatt <3


Vampyrer suger.

Middag med mina babes idag, super mysigt. Och för er som vill se Vampyrer Suger, dont. Just dont. Fast bara om ni har samma dåliga humor som jag.

Jag har tråkigt. Ville följa med Johan och Micke ut och partaja men det ville inte min plånbok. Fy dig plånbok. Får bli galen utgång i helgen istället. Någon som är på?

Smell you later! <3

Kräftis 2010






















Våga vägra Iphone....?


Håbo-Tibble beach open

Hela helgen har jag och Cicci och Johanna tillbringat hos Magnus borta i Bro och varit med och spelat volleyboll i Håbo-Tibble beach open! Och en sak är säker, vi kör nästa år igen! Men nästa år kanske vi ska satsa på att träna lite mer än en timme innan matchen började och kanske dricka lite mindre, (iaf jag haha.)
Våran första match torskade vi men jag kände ändå att volleyboll skillsen satt kvar sen Danne präntat in dem i ryggmärgen på oss på högstadiet. Andra matchen spelade vi mot fjol årets vinnare, de va grymma men ändå lyckades vi leda ett tag! Tills vi torskade igen haha. Tredje matchen va galet jämn! Matchen slutade 10-11, vi torskade... haha. Men jaaa, hade jag inte varit så full hade jag nog lyckats få bollen att flyga åt rätt håll, och Magnus kanske hade kunnat få över bollen över nätet haha. Nästa gång lite mindre alkohol mellan matcherna!
Men fy vad kul vi hade!
Och på kvällen va det feeeehest. Alla va fulla och glada, det spelades asbra musik  och jag träffade folk som jag träffat på cypern för 3 år sen, världen är liten!
Sen hur kvällen slutade kan få förbli en hemlis mellan oss 4 hehe.

När vi vaknade idag åkte vi till stallet och la oss på gräsmattan och solade tills vi kände oss klara i skallen. sen hjälpte jag Cicci och hoppträna Titusen och han va suuuuuper duktigt! Dutti Tusss!!

Nu väntar jag på att mina päron ska komma hem med maaaaat, mums!!



lätt snyggaste laget!



bästa laget med bästa Christoffer haha



träning 1 timme innan turneringen



packa bilen inför helgen!



efter att vi solat i stallet satte vi igång och träna inför nästa år haha

love M.

RSS 2.0