Fis<3


I like you. I think you are kind of awesome.

Idol.

Min dag på jobbet blev awesome iaf. Christian dök upp lagom till lunch så vi gasade till Sollentuna C och käkade lunch och gick på bolaget. I like :)

Nu är jag hemma hos Fis och väntar på att min mat ska bli klar.. Snart kommer grabbsen och vi ska checka på idoooool.

 

LATER BUTTLICKS!


Träning.

Igår körde jag två rid pass på raken. Först dressyr på Jojje mannen. Och jag blir så lycklig. Vi har verkligen lyckats ta oss ur våran hemska svacka. Han går så fint nu. Han är helt klockren. Han är den ända hästen som jag faktiskt hellre rider dressyr på än hoppar! Wooop wooop! Min älskade fina häst :)


Fining :)

Efter dressyren va det dags för hoppträning på Pruttis! Och jäääklar vad vi hoppade! Jag har ju blivit så osäker på sista tiden så det enda Eva tjatar om är att jag ska ha ordentlifg galopp och inte tänka "ett till" utan låta henne gå av stort om hon vill. Och eeeehm det gjorde hon! Hoppade en linje som låg på 5 galoppsprång (hindrena låg på 110) Och vi hoppar av på 4 galoppsprång! Jag är så nöjd, inte för att jag red av henne på fyra det kanske inte va så bra, utan att jag faktiskt vågade. Jag litade på henne! Och som vi flög, sen att jag höll på och flyga till shottaheiti efter hindret är en annan 5a men jaja :P


Jag och mitt hjärta på lektinsmästerskapen.

Blir nog en tråkig dag på jobbet idag.. alla de roliga är på kurs eller ute på jobb suck.

PUSS

<3





Jag saknar dig. Vi ses på det sjunde trappsteget min prins <3

Nutt.



Dont you dare to leave me <3

(Visst va Knutten liten här? :D I like him, very much. And so does my mum. <33)

Igår.

Vi hade världens kortaste hopplektion igår, lika bra det för allting gick bara fel igår. Så fort jag åkte från jobbet var det ända jag gjorde att stressa, stressa och åter igen stressa. Hatar det. Men det blir till att stressa för att få vardagen att gå ihop. Igår va iaf inte en av mina toppdagar. Jag fick jordens jävla presationsångest mitt under lektionen och därifrån så gick allting bara utför. Jag började ställa för höga krav på mig själv och när ingenting då funkar så blir jag bara ledsen och då blir allting ännu mera fel. Suck. Men Jeanette va super super och hjälpte mig även fast jag betedde mig som en barnrumpa, thanx<3
När mamma kom och plockade upp mig så brast det i bilen jag bara grät och grät och grät tillslut visste jag inte ens varför jag va ledsen hehe. Antagligen för att jag va så himla trött. Hehe :) Men mamma är iaf bäst<3 Hon lovade och hjälpa mig med mina trasiga stövlar också så de får en ny dragkedja och sen ska vi åka och kolla nya ridstövlar i helgen :)) <3 Och efter jobbet blir det lite mor&dotter shopping tror jag :) Sen kanske jag åker och kollar när Elin hopptränar om jag hinner. Sen tänkte jag våldgästa Kicki hemma hos henne så kan vi vakna upp tillsammans tidigt imorn och åka och tävla med Newton Strömberg!

 

Love, me.


:)

Igår kväll spenderades i Farsta hos Pelle det bjöds på god mat och grejt underhållning (2 and a half Men, Idol, Berg flyttar in och kungar av tylösand) och god efterrätt, mums!

Måste bara få summera hela kvällen i en enda mening som lyder; GUNDE SVAN ROCKS! Haha god I live him. Runt 11 snåret precis innan vi alla somnar i soffan valde vi att tacka för oss och bege oss hemåt.

 

Jag va dödstrött (Angeline haha har börjat ta efter dina ord) när jag kom hem och däckade så fort jag la huvudet på kudden.

 

Nu sitter jag på jobbet. Kollade mailen nyss och såg att jag fått tre mail av sälj-och marknadschefen kl halv 4 inatt!!! Då kanske ni förstår varför jag får dåligt samvete som går hem kl 16.00 liksom... stackaren. Ska nog vara extra snäll mot honom idag, en kopp kaffe kanske? Haha. Skämtosido. Ingen kopp kaffe inte men lite extra hjälpsam kan jag nog vara.

 

Ikväll är det hoppträning igen! Hoppas att det blir jag och Pruttis :) Jag älskar min häst för er som inte visste det! Hon är Awef-ingsome!!! Forever and ever<3

 

Later buttlicks!


Hjälp!

Hjäääälp från ingenstans har det ploppat upp typ 15 enorma getingar i kopieringsummet! Och jag sitter närmast kopierings rummet!!!! Jag kommer dö, jag är så sjuukt rädd för getingar och jag vet på riktigt inte vad jag ska göra. Nu har Karin lyckats mörda typ 5 st av dom men de är inte så lätta och döda då de nästan är 2-3 cm stora!!

Till något roligare, ändrade planer för ikväll. Blir middag och Idol i Farsta med trevligt sällskap, kommer bli awesome :)

Vi hörs senare om inte en geting dödar mig idag heehehehe.

LOVE,


Sooolen

Solen skiner idag! And its gonna be a lovely day! :) Hoppas på att arbetsdagen går som smort idag så att klockan snart blir fyra och jag kan åka in till stan och träffa världens bästa kusin! <3
Men det är ju dock några timmars arbete kva tills dess but its okay cuz i liiiike my job and everyone around me here!

Igår blev en lååång dag. Hade tänkt åka hem kl 16.00 men valde och hjälpa sälj-och marknadschefen så blev försenade men kl 17.00 valde jag och säga att jag faktiskt har ett liv och kastar in handduken för idag. Han skrattade lite och sa att han klarar det sista själv. Dock får jag alltid lika dåligt samvete när jag går hem och alla andra är kvar men what to dooooo.
Efter jobbet skyndade jag mig till stallet för och se Cicci när hon hopptränade, dutti Cicci och Cosmo :)
Sen stressade jag och Cicci iväg på middag sen stressade vi tillbaka till våran träning. Och precis innan träningen börjar säger min tränare till mig; Jaaa fotografen kommer idag och tar bilderna till artikeln så om du vill fräscha till dig så gör det nu. Men tack att du säger det 2 minuter innan han kom! Men men hoppas att det blev någon bra bild iaf :)

Kärlek, M.

Magisk helg

Ibland så kan man inte annat än att älska sitt liv :) Jag har de bästa vännerna, awesome jobb, bästa hästarna, och en underbar familj! Kan man be om något annat? :)

I fredags va jag på middag på Tiffanys (söder) med Jimmy, Pelle och Sofia. Vi hade det super mysigt! Mera sånt!

Lördagen spenderades i stallet. Kl:11.00 va det träning med Jojjemannen för Sussie! Och ååååh jag är så lycklig för det gick såååå himla bra! Han har aldrig varit så fin förut! Min fina Jojjis :) <3
Därefter va det hindermålning! Fast vi röjde mest ute i hinderförrådet! Och aa vad ska man säga, visste inte att det fanns så mycket plats där inne! haha. Vi hann med lite sågartävling också men jag torskade mot Malin :( hah.
På kvällen åkte vi hem till Sara och Tuvis och åt Tacos, MUUUMS! :D

Det som stog högst upp på "attgöralistan" i söndags va ju såklart att rösta! Hoppas att alla ni där ute som kan rösta röstade!!! Även fast sveriges tankesätt börjar riktas alldeles fööööör mycket åt fel håll!!
Därefter va de hindermålning igen :)
På kvällen körde vi valvaka/filmmys hemma hos Fis, länge sen man såg Forrest Gump! And its still going strong!! hehehe

Nu väntar ännu en dag på jobbet :) Kommer antagligen gå lite tidigare då jag har timmar och ta ut, awesome!

Puss på er sötnosar!

OMG

Satt precic inne hos VDn och råkade kläckla ur mig att han skriver som en kratta och att jag verkligen inte ser vad han skriver... har aldrig upplevt sån tystnad som efter att jag sagt det. HJÄLP! Men sen började han skratta och sa jag vet. PUST! 1-0 för mig!

holabandola!

Det har varit en lååååååång vecka! As always haha. Långa dagar därav den dåliga uppdateringen. Men jag kan berätta lite om de senaste dagarna :) I fredags åkte vi till Jimmys landställe på muskö han hade fixat ihop ett härligt gäng som firade hans födelsedag med dunder och brak! It was kind of awesome! Tills Vi tappar bort Mormor (Johanna) och hittar henne under bordet en kvart senare? haha. <3 Du är så jävla bäst haha. Och jag och Cicci är värlsbäst på att ta hand om en vän i nöd! Punkt. hehehehe. Iaf slutade kvällen för oss där vi hjälpte Johanna att gå och lägga sig strax efter tre på natten och därefter kröp vi också ner i våra sängar (pytte små soffor!!!) Jag fick dela med Jimmys arbetskompis och eeeeeh ja det va trångt och jag sov typ inget och det va typ allmänt obekvämt. hahah men han sov nog gott såg det ut som. Kl sju på morgonen gav jag upp och satte mig i köket och spelade fruit Ninja. LOVES IT! Halv 8 väckte jag cicci och sa att nu ska vi åka hemåt då de skulle jobba på förmiddan. Och jaaaa hemvägen.. vi låter det vara osakt heheheh.

Lördags kvällen spenderades hemma hos Jimmy med hangover på TV! I looooove och alla andra också. haha vi älskar den filmen! Sen blev det massa fruit Ninja igen haha.

På söndagen blev det först promenad med Jojje på järvafältet. På kvällen blev det Solna sumpan runt med Cicci det va nice (hade faktiskt träningsvärk i skinkorna dagen efter!!) Sen blev det tjej kväll med nagellack och a cinderella story :D <3 haha.

Till idag då,
min dag började inte bra idag...... sitter på bussen på väg till jobbet taggad till tusen. Vem tror ni att jag ser då? L.B. såklart. Åh blev så himla ledsen och arg på samma gång! Saknar min Pirris så otroligt mycket. Mer än jag vågar visa.  Men jag fick prata av mig på jobbet, Tack Karin och Tony. Och tack Tony för att du försöker hänga med i mina tokiga hästhistorier haha, men dina hästhistorier va inte mycket bättre, galna människa haha.

Imorn blir det jobb sen bjuds det på tack fika från Johannas sida :D AWESOME!!! ME LIKE!

Nej nu ska jag laga lite matlåda till imorn LATER BUTTLICKS!!!

LOVE, MMF.

Jag saknar min Nuttis<3


Lugn helg

Jag har haft en myshelg i helgen :) I fredags vare middag hos mig, det bjöds på godmat med vin och underbart sällskap. Efter middagen blev jag upphämtad och fortsatte min kväll hemma hos Sofia med vin och spel kväll, mysigt! I lördags va jag först på arlanda och vinkade av mina kusiner, därefter åkte jag fia o tutten hem till Carro och hade solsidan marathon, älskar solsidan!! Sen blev det filmmys hemma hos Kicki :) Söndags förmiddan spenderades i stallet och kvällen hemma hos fia med kräftor och därefter film! Mysigt!

Nu sitter jag på jobbet och skriver av en pärm med kunder som ska in i datan.. suck.. hur fan funkar Open Office?! Jaja, det löser sig... hehe. Jag vill att klockan ska bli 12, då ska jag luncha med fina Madde!<3 :)

Och ikväll är det Tävlingssektions möte med fotografering :O  hjälp! Så det kommer bli en lååååååång dag igen.

Puss på er mina kära, M.

Nytt jobb

Sååå mina kära vänner jag är inne på min fjärde dag på jobbet och jag trivs som fisken i vattnet! Alla är super trevliga mot mig, och cheferna is the best! hehehe. Jag har fixat till min lilla hörna nu så det är ganska trivsamt, vi ska bara fixa en kontorsstol och så vill jag ha en klädhängare och sen är allt perfekt!

Efter jobbet har jag träning :) Awesome! Så det blir en lång dag, precis som alla andra dagar. Jag går hemifrån kl 8 och kommer nästan aldrig hem innan 9, men dte är det vääärt! :)

Nu ska jag fortsätta jobba!

Puss på er mina vackra, MFE.

RSS 2.0