Spaaaaniiieeeeen

well well well look who bounced back! Jag ar pa semester i spanien med min slakt. Vi ar en klump pa 10 pers som slar lager pa stranden varje dag och ater feta middagar pa olika restauranger. I like!! Jag har blivit hyffsat brun ocksa vill jag saga. hihi :) Vi lever helt enkelt loppan har nere. Som min morbror sager, vi kom inte hit for att spara pengar! NICE!

Och tro inte att jag glomt er mina kara vanner, drommer om er styp i kvarten hehe. Men snart ar jag hemma! 04.00 aker vi mot flygplatsen pa fredag morgon!
Och jag maste bara saga att jag saknar mitt hjarta sa himla mycket!!!! Jag vet jag ar jobbig men va tvungen och saga det bara hehe.

Nej nu ska vi ga pa nagan skaldjurs restaurang som min morbror kollat in, hoppas pa god mat!

seeeeeya!

Love, me. (MMF)

Vit iphone

Jakten på den vita iphonen fortsatte idag... och ännu en gång kom jag hem tomhänt! WTF! Jaja får väll bli den svarta ist :) Nu sitter jag och väntar på Johanna och Jessica, seeeeeg proppar. Vi ska iväg och leta efter hjälm åt Johanna.

Och ikväll ska vi rida, ingen idé och rida i denna värme *pust*.
Kan det inte bli lilte sämre väder? Typ lite regn så att jag kan använda mina hunter stövlar wihooo. För jag vill inte bli brunare nu. Har blivit mycket brunare i sverige än vad jag räknat med så nu har jag lite smått panik inför spanien, vill inte bli super brun!! hehe. Dagens i-landsproblem..

Nej nu ska jag äta nåt!

Hej hopp!
Puss!

Slapp söndag

Hela min söndag har jag tillbringat vid blå lagunen med Angeline, Sofia, Jimmy, Mathilda, Fredde och Eric :) Har aldrig varit där så det va en upplevelse! Hur underbart som helst! Vattnet va typ blått! Och sjuuukt varmt!
Efter att vi solat och badat skyndade vi hem (VM FINAL!) och som jag hade tippat så vann spanien! AWESOME! Fast jag är jävligt irriterad att de bytte ut David mot Torres.. dumma.

I fredags hade jag och mina guuuurls grymt kul! Vi började hos fia, sen Carro och sen vidare till ego där det verkligen inte fanns någon! Heeeelt tomt vare! Men vi tänkte, det blir vad man gör det till! Vi blev riktigt kalas fulla och dansade hela natten. Thanx my darlings för att ni är så underbara :) <3

I lördags åkte jag och Madde till betet och pussade på hästarna. Kan tala om att när man är bakis så är det ett riktigt träningspass att lyckas ge 30 påträngande hästar varsitt äpple! hihi.



På betet :)



Mina fina <3



Sofia min fina sköna böna<3



Eriiiic är in the town! :)

Nu ska jag sova, smell you letare!!

Love, me.

Promenad

Blev en liten promenad till Sollentuna C men mina kusiner :) mysig. Jag fick med mig ett fint halsband, wihoo. Jag ska antagligen möta Angeline i Kista C runt 16 då hoppas jag att vi hinner kika runt lite till, finns så mycket fint där ute nu!

På måndag och tisdag ska jag rida Titusen, längtar :) Jag gillar hans sätt och tänka. Sån kool häst!! hihi. Så det ska jag ägna mig åt de dagarna. Sen så får jag rida Jojje så mkt jag vill då Bengan inte är hemma men jag vet inte hur mycket det kommer bli.. har tappat stinget lite för att det alltid går så dåligt. Hoppas att det blir bättre snart.

Idag ska jag ut med de här två pattnyllena! <3


Lycklig

Jag har precis pratat med min underbara vän Cicci i telefon och efter vårat lilla samtal blev jag ett par hunter stövlar rikare! :D Kompis det går bra nu! Och sen förhoppningsvis kommer hon hitta lite mer grejer till mig också! (hon kör falsterbo i år) och snart kommer jag förhoppningsvis få en vit IPHONE också! :D Wiiiiie!

Ikväll blir det antagligen utgång med mina gurls! Jag vet vart jag vill men jag vet tyvärr också vart vi kommer hamna.. as always.. EGO. haha. Ne för en gångs skull ska jag försöka rösta bort ego!

Nej nu ska jag börja röra mig mot sollentuna centrum och köpa tre apor haha. Och sen måste jag köpa något och ha på mig! :)

Vi hörs!
Love, Mims.

Förlåt.

Nu har det gått 700 år mellan mina inlägg igen. Förlåt. Men jag har inte varit hemma. Jag är på minisemester hos min hopptränare Eva. Jag ""farmor, mormor och ungen" är hus, katt och hundvakter när Eva är och kollar på hästar nere i falsterbo.
Vi har haft det så himla mysigt! Vi har badat i tunnan, vi har solat, vi har grillat, vi har powewalkat (typ, haha), vi har kollat på disney filmer. Bara tagit det allmänt chill! Höll på och glömma det roligaste vi gjort! Vi har sovit tre pers i en vattensäng! haha det va helt sjukt! Det va så roligt att lets never do it again!! haha.


Jag har typ fått Porana abstinens. Bara för att jag vet att hon inte är hemma och jag inte kan träffa henne så saknar jag henne mer än någonsin! Även fast jag vet att hon går ute på betet och blir fet och lever rövare! Min diamant <3

Nej nu måste jag dra ut alla kläder från min gamla garderob och packa in de i den nya garderoben i mitt nya rum!



Mormor Johanna. Tonåring Mitra. Unge Cicci. <3




Älskade Lundh och göööörgulliga Isak!!



Nu är även farmor med på bild <3




Älskar låten!!

Love, me (M)

-

CAROLINA BERGSTRÖM RUNDGREN! JAG HAR TAGIT BORT BILDERNA! NU ÄR DET DIN TUR OCH UPPFYLLA DIN DEL AV AVTALET!

<3



Mitt liv.
Mitt hjärta.
Mitt allt.
Aldrig utan dig.
Med dig är jag hel.
Det va kärlek vid första ögonkastet.

Jag älskar dig.
Glöm aldrig det.
Vi ses på det sjunde trappsteget.
<3


Foto: Johanna Andekrans


Home sweet home

05.10 ringde klockan imorse *gääääsp* men det va bara att kliva upp och bege sig mot bilen. Nu tre timmar senare sitter jag framför datan här hemma och undrar när folk vaknar, vilka som har semester?

Jag har haft en sjuuuuukt underbar vecka. Den här semestern var behövd. Next: Malaga! Men först ska jag vara i svedala några veckor och jobba och umgås med mina vänner :)



Vi vill att Tyskland ska vinna VM!!!




Blev en massa grillning varje dag, mums!!




Våran bastu, dett från bryggan :)




Bryggan, sett från bastun.

Huvudstugan, sett från stranden. Glömde ta en bild på den mindre stugan där jag och mina kusiner bodde.

Stugan set från stranden. Glömde ta bild på den mindre stugan där jag och min akusiner alltid bor.


Ikväll blire middag och bio med min fina Angel! :) <3

RSS 2.0