Pepula<3

Min lilla bebis har gått och blivit stor bebis som flyttar till Dublin på söndag <3
Minua tulee sinua ikävä rakas!!! <33333333333


Lägenheten

Åkte till gubbängen efter middagen igår och kollade på Pelles lägenhet, och den är helt klart godkänd! Den kommer bli jätte fin när allting är iordning fixat :) Dock har vi ett problem, jag är ju så jäkla vaplig + att jag är jätte jätte mörkrädd och ja.. jag kommer helt enkelt inte våga gå från tuben till lägenheten ensam men det löser sig hehe.
Efter att Pelle fixat och trixat klart åkte vi till hans päron och kollade på När lammen tystnar. Jag gillar Hannibal filmerna! Och jag gillar Anthony Hopkins, så himla kool! Men som alltid så somnar jag innan filmens ens kommit igång så vi får la fortsätta och kolla en annan dag...

Igår så käkad jag på Vapiano med Sara&AnnaMaria, jag har saknat er! Vi måste ses oftare! Och Sara, vi ska ta en sväng på havremopparna tillsammans, hos dig och mig! :D Och AnnaMaria, ha det så himla bra i Dublin nu så ses vi när du kommit hem! Och du, försök hitta en snygg irländare att ta hem! Mina öron behöver höra deras dialekt!

Ikväll är det en efterlängtad träning! Mitt träningsuppehåll har verkligen gett resultat, har knappt hjärtklappningar längre :) Och mitt ätande går också bättre.

Love, me

<3

You are awesome :)

Torsdaaag

Jag vet vad jag ska önska mig av jultomten i år, jag ska önska mig fler timmar på dygnet! Så jag hoppas att han ser min önskelista och uppfyller min önskan!

 Och på tal om jultomten! Han va här! Hos oss! Igår! Haha. C kom och ba jultomten är här! Och han som kom in va faktiskt rätt så lik. Haha. Skämtosido men det va kul. Dålig humor? Tell me something i dont already know.

 Och äntligen i sista stund har det löst sig med transport på tävling! Sååå haha vi ska åka från sollentuna till väsby och vi har hyrt en enorm lastbil för 5 hästar med sovdel + kök + toa! Kommer bli awesome!!! haha.

 Och träningen i tisdags, haha k-a-o-s! Hästarna blev helt stissiga av musiken, PomPom blev helt tokig, hästar sprang på sidan av hindrena, någon ramlade av, hästar rev studsen så bommar flög och alla efter fick rida in i en riven studs kul(!), men jah! Det kommer bli as bra på lördag! Och sist men inte minst! Vårat Sollentuna plank gick sönder :(

 Igår åkte jag till Wallstanäs med Kickan, hon tränade Newton lite snabbt sen gasade vi till stinsen för att äta, kanske sveriges godaste pizza! En pizza med enorma scampissssar på och enorma musslor i enorma skal! Its fucking awesome dude!

 Väl hemma fick jag efterlängtat besök av Bambi. Vi kollade på Edward Scissor hands eller vad den heter, haha edward är som en jätte bebis, så söt! Och natten va alldeles för kort som vanligt, men sov som en stock gjorde jag hela natten :)

 Oj hjälp är klockan redan så här mycket! Hela dagen har bara flygit förbi! Idag hade jag tänkt lyssna på Emmas råd så jag har avbokat träningen och ska istället åka hem efter jobbet och ta ett bad och bara lyssna på skön musik och slappna av. Sen så ryktas det om middag hos Bambi med J&S :)

 Kärlek, M.


Kolla våran awesome lastbil som vi hyrt! Bild lånad från blocket.


<3

Kl 06.00 ringde första klockan i mitt hus. 06.20 åkte mitt element till jobbet. 06.50 somnade jag om. 07.00 vaknade jag tröttare än tröttast. Fett ovärt och somna om.

 

Ikväll är det två pass som står på listan. Först ett med Jojjemannen, antingen dressyr inne eller skritt ute. Efter det blir det jubileums träning med mitt hjärta. Hoppas att vi kommer ha lika roligt idag som sist, Jessica och Jourun! En sak är iaf säker, jag kommer skratta som en tok under uppvisningen på söndag!

 puss


CYA, räddaren i nöden.

Christian räddade min lunch idag.

När jag sover i Farsta brukar jag inte orka gå upp i tid för att äta frukost. Ligger hellre kvar och myser i sängen en extra kvart.

Så lunch blir ofta mitt första mål på dagen. Idag blev nästan en såndär dag som jag bara fasar för ska komma, jag missade lunch gänget som drog till thaien och åt! Hjääälp, jag trodde att jag skulle få gå utan mat ända fram till middagen men sen så kom Christian, som en räddare i nöden! Så vi gasade till thaien<3 haha. Vi satt och åt lunch i lugn och ro, det händer inte ofta. Vi satt och pratade om förhållanden, han och hans tjej har varit tillsammans i två år snart, och hon bor i Madrid och han i Stockholm. Awesome, jag hejjar på dom. Starkt och lyckas hålla ett långdistans förhållande i liv så länge.

Fick tips om en pub ”republiken” kan den ha hetat så? Så nu tjejer och killar, den får vi testa nån gång!!

OCH JAG BÖRJAR FÅ PANIK!! DU SOM HAR KÖRKORT OCH DRAGKROK PÅ BILEN OCH INTE HAR NÅGOT OCH GÖRA, VILL DU SNÄLLA KÖRA MIG PÅ TÄVLING TILL VÄSBY? PLIIIIIS. Haha.

 


:)

Jag tror att min kropp har börjat säga ifrån nu. Igår på träningen så försökte jag verkligen koncentrera mig. Men det gick inte. Hjärtat skenade iväg och dunkade som en basketboll i bröstet. Magen skrek av smärta. Jag kände flera gånger att jag bara ville blunda och vila en stund. Men jag fullföljde träningen och fick in en jätte fin linje som avslut, I love my monster :) <3

När jag kom hem ställde jag mig i duschen lite snabbt. Sen blev jag sängliggande. Jag va så slut att jag knappt orkade prata. Mamma tvingade i mig middag innan jag somnade strax efter nio. Efter tio timmars sömn vaknade jag som en ny människa!

 

Va på jobbet redan 8.20 så jag hade god tid på mig att fixa fika till kundmötet kl nio. Så god tid att jag tillomed hann jävlas med Johan och surfa lite på nätet innan.

Tänkte försöka börja mitt nya stressfria liv idag! Inte helt stressfritt men ska försöka ta det lite lugnare.

Min vän Emma som är sjuksköterska tror att mina hjärtklappningar kommer från att jag stressar för mycket så jag ska lyda hennes råd och försöka ”välja bort” något ur mitt schema lite då o då för att få mer tid för mig själv. You are a good friand dear, det är inte många som skickar sms och ber om ursäkt för att de glömde säga hejdå. Du är bra du :) <3


snopp....

Blir nog ingen tävling på Väsby för min del för att vårat system är så jäkla ruttet...
Jätte roligt..


Aldrig utan mitt hjärta.




Forever and ever.

Snart orkar jag inte längre.

Jag minns hur dom sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, Hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn.

Inte bra.

Efter att mamma åkt och hämtat mig i Farsta igår kväll (bästa tack <3) så ställde jag mig på vågen hemma. Jag gillade inte vad jag såg. Jag har loosat nästan 2 kilo på en månad. Antagligen pga av jobbet och allt stressande fram och tillbaka. Så ibland blir det att jag hoppar över middagen eller lunchen för att hinna, och ibland även frukosten. Ofta blir det att jag hoppar över en måltid för att hinna till stallet på träning och det är big no no. Jag är rädd för att hamna i samma bana som för lite över ett år se. Och det va inte kul. Så nu måste jag börja planera vad jag ska äta och när jag ska äta för att komma ihåg och äta. So please people, help me to remind me :)

Love, Me.


+

Måste bara tillägga en sak till förra inlägget. Nu pratar jag inte om att Porana går på tygeln och jobbar i bra form (eller självklart blir jag överlycklig när hon gör det också!!!) utan jag menar att hon lyssnar på mig. Att hon inte slår mot skänkeln även fast jag ber henne tvära hur mycket som helst, utan att hon finner sig i det och litar på mig. Hon gör exakt det jag ber henne om. Min älskade fina häst :)

Lycka!

För jag är lycklig för jag är lycklig, för jag är lycklig, för jag är lycklig måndag tisdag etc etc. orkar inte skriva hela men ni fattar (;

Iaf igår! Ååååååh min finaste finaste va så fiiiin på träningen! ÅH LYCKA! Kan inte sluta tänka på träningen och när jag tänker på träningen blir jag alldeles varm i kroppen, min finaste :)

Jag är så glad över att jag fortsatte kämpa med Pruttis.
Jag minns första gången jag såg henne, det va för fyra år sedan. Det va Gunilla som hade lektionerna och jag stog på läktaren och kollade när den nya gruppen kom in med sina hästar. Och där, den sista hästen in va Pruttis. Och jag minns att jag tyckte hon va det finaste jag någonsin sett. Det va kärlek vid första ögonkastet. Jag minns att jag blev lite butter över att en annan tjej fick henne i specen och jag minns också hur mycket jag tjatade på Gunilla för att få prova henne. Och hade jag inte tjatat hade jag inte haft henne idag. Hehe ibland lönar det sig med att tjata. Men det tyckte jag inte då. Porana och jag hamnade snabbt i en svacka i dressyren. Hon krökte inte ens på nacken i säkert över 1,5 år. Och hon va ett monster i hoppningen. Ingen förstog varför jag ville ha henne på seriehoppningarna, hästen som va galen och studsig och bara sparkade ner alla hinder. Men jag älskade mitt monster. Även om jag ofta åkte hem och grät på kvällarna för att hon va så hemsk så tyckte jag fortfarande att hon va det vackraste jag sett.
Men för två år sen hände någonting. Jag va så himla arg och irriterad en kväll precis innan specen träningen. Jag bara kokade av ilska av någon anledning. Så när jag satte mig på hästen så tänkte jag bara nu fan ska hästen lyda! Och jävlar vad jag red och jävlar vad fin Pruttis va! Sen dess har vi kommit fram till att jag rider bäst när jag är arg hehe.

På senaste tiden har Pruttis varit väldigt fin men jag har ändå inte många WOW lektioner. Jag kan säkert räkna de lektionerna på en hand. Och en av dom lektionerna va igår. När jag verkligen koncentrerar mig och inte bara flamsar runt så blir Porana en helt annan häst. När jag verkligen lyssnar på tränaren och lyssnar på mig själv så funkar det. När jag inte pratar mycket med andra utan bara ser mig och Porana, då är vi ett.

Och Jeanette - Jag säger det igen, you are awesome :) Jag kommer till en helt annan ridning när jag rider för dig. Jag känner mig inte alls pressad. Och då blir min ridning mycket mjukare och finare. Tack. Hoppas att vi får ha dig snart igen.


Efter jobbet ska jag in till stan på middag :) Sen då skyndar jag mig nog hem till Idol!

<3

RSS 2.0