Landet

Idag åker jag till landet med mamma och pappa. Ska bli göööööör härligt haha. Jag älskar vårat landställe! Så himla mysigt! :) Ska ta bilder massa bilder så får ni se hur mitt paradis ser ut! Längtar :)

Idag åker även min fina prins på semester. Ända skillnaden är att han aldrig kommer hem igen.
Trodde att den här dagen skulle vara mycket jobbigare. Men jag känner mest glädje, för hans skull. Längst längst längst inne kan jag känna lite panik över att jag aldrig kommer få träffa honom igen men jag tröstar mig med att jag vet att han kommer få det bra. Det är iaf vad jag försöker intala mig själv.
Tack för allt stöd, speciellt Madde Elin Cicci och Lisa :)

Oj hjälp klockan är snart halv två och vi åker kl tre och jag har inte ens börjat packa än... Men det ska nog gå vägen ^^
Ni får ha det så himla bra mina underbara vänner så röjer vi som aldrig förr när gamla Mitra är tillbaka!!
sköt om er!
LOVE, Mims.



Min fina prins och jag på hoppträning :)


Tisdag

Idag har jag slappat på jobbet. Jag valde tillomed att inte sminka mig idag för att jag va så slapp. Jobbade effektivt idag. Tiden flög iväg. När jag masar min feta röv mot tåget springer jag på Linkan, wtf, ingen aning om att vi typ jobbar som grannar.. AWESOME!
Sen sprang jag omkring som en idiot på stan och försökte hitta följande:

-Blommig klänning (en speciell)
-Leopard mönstrade ballerina skor med stora strass stenar
-En DKNY plånbok
-En ljusbrun väska
-LUNCH!!!!

Jag vände upp och ner på hela stan!! Jag hittade inget av dom!! ÅÅÅÅÅH så irriterande! Fick tillomed köpa en färdigrätt på ICA liksom....
Och inte nog med det.. jag missar tåget till norrviken med typ 3 minuter.. så jag fick GÅ från stationen till stallet! När jag kommit halvvägs typ så kommer det en bilist bakifrån och tutar som en idiot! Äru full eller tänke rjag och går vidare irriterad som fan.. tills... jag ser att det är Madde!!! Hell ja! Skjuts till stallet ^^

Sen assisterade jag och Johanna nrä ponnyspecen hafde avslutningslektion.. GRATTIS TILL VINSTEN LINA DARLING! :D

Sen vare våran tur och ha träning. Träningen va tråkig men det gick väll helt okej.
Sen bar det av mot sumpan för att måla i Ciccis lägenhet. Vi hittade ingen parkeringsplats så vi fick improvisera.. haha. Vi fick lyfta bort stora stenbumlingar och trafikkoner och tadaaa vi hade gjort oss en egen parkeringsplats :)
I lägenheten hann vi tejpa hela golvet till hallen sen tog tejpen slut så vi kunde inet göra så mkt mer men trevligt va de :)

Nu sitter jag i soffan och är helt slut.. Gick hemifrån 8 och kom hem typ vid 23. Så har mina dagar typ sett ut de senaste månaderna.. kämpigt men värt det :)

Nu ska jag ta en dusch och sen se på scrubs!

puss och godnatt
love, M.

aaaaaah

LINNEA SVEDLUND!! SKA JAG ELLER SKA JAG INTE?!


Crappy day

Idag har varit en såndär dag då man bara vill ligga kvar under täcket och tjura hela dagen. Jag ber om ursäkt för mina nedlåtande inlägg. Jag som annars är världens gladaste tjej -89 är just nu helt lost. Känner inte igen mig själv alls. Jag går omkring i min egna lilla bubbla. Jag är närvarande samtidigt som jag inte är det. Jag började liksom stört böla så fort jag satte min fot i stallet idag, twice! Två gånger! Sånt händer liksom inte... Känner mig så konstigt ensam även fast jag verkligen inte är det.
Usch jag vill verkligen kliva upp ur denna svacka. Jag hopppas att jag lyckas snart. Efter en vecka på landet med grillad mat varje dag, bastukvällar, filmnätter och skitsnack är jag nog på fötter igen ska ni se. Jag ska vara som en ny människa när jag kommer hem! Det är ett löfte jag ger mig själv.



Mitt i all trisstess i mitt liv får den här videon mig att Le. Jag blir helt varm. Såhär ska man gifta sig!!

Främling

Väntade på min man på perrongen idag men han kom aldrig.
Vart är du?
Jag behöver min dagliga dos av ditt gömda leende.
Mitt självförtroende behöver dig.
Hon vill se dig leta efter mig bland människorna på tåget.
Hon vill le åt att du alltid kollar åt mitt håll och ler innan vi skiljs åt, du mot gamla stan och jag mot karlaplan.
Hon vill läsa elvis serien i tidningen och skratta, hon vill se dig road över att jag älskar elvis.
Hon vill springa ikapp från tåget till gröna linjen, hon vill alltid vinna.
Hon vill se dig titta på henne i smyg genom fönsterrutan.
Hon älskar att hon aldrig kommer prata med dig.
Hon älskar att ha ett förhållande utan måsten.
Hon älskar att vara fri.

Tidiga morgon.

Kl 06.40 hemma hos Sofia. Jag hör Angeline mummla någonting osammanhängande. Jag försöker kika fram lite försiktigt under täcket för att se om det är morgon eller ej. Precis när jag kikar lite med ena ögot hör jag Angelines trötta röst Vaken?! -Mm jag är nu. Fan. haha.

Det blev en kort natt för oss båda. På kvällen va brudarna hemma hos Fis och tittade på filmen Donken Punch. Ap dålig! Det va typ en porrfilm som övergick i skräckfilm... inte alls bra.... En efter en droppade alla av tills det bara va jag och Angeline kvar. Vi somnade säkert inte förens kl va närmare två på natten. Vi hade massa girlie girlie talk att ta igen! hihi. Så 5 tappra timmar fick vi i drömmarnas land.

Efter jobbet idag blir det stallet med Elin, hon hade något hot gossip som hon bara va tvungen att få dela med sig av! NYFIKEN MITRA!!

Nu är det måndag. Imorgon tisdag. Därefter.. suck.. onsdag.



Förra midsommar va gäääälet näjs. Speciellt mina fina idé med burkkransen! :D

Vill inte ha onsdag...

Kan inte tiden bara stanna till nu. Eller det kan få bli måndag. Det kan tillomed få bli tisdag. Men inte onsdag. Kan inte någon förhindra att det blir onsdag, snälla. Jag är inte stark nog, inte än. Jag va stark, men du tog ifrån mig det i fredags. Du är så självisk. Du måste trycka ner någon som är så mycket yngre än dig själv för att få känna dig bra. Patetiskt. Det värsta av allt är att jag vet att du ändå inte mår bra. Du mår sämre än någonsin. Men snälla dra inte ner mig med dig. Du vet att jag inte har gjort något annat än funnits för dig 24 timmar om dygnet. Du vet att jag har lagt annat åt sidan för din skull, för eran skull. Du vet också att du fick mig svag i fredags. Du fick mig att gråta. Hur många får mig att gråta?! Du fick mig att rusa ut ur rummet hysteriskt gråtande. Jag får panik när jag tänker på hur snabbt onsdagen närmar sig. Jag vet inte ens hur jag ska göra på onsdag? Jag åker till landet kl 15.00. Vad fan ska jag göra innan det?! Ska jag eller ska jag inte? Jag hinner om jag vill, men vill jag?


Trötter...

Här sitter jag och ser på kronprinsessans bröllop samtidigt som jag sitter och små ler för mig själv. Det här är speciellt, vi kommer säkert aldrig se Daniel och Viktoria såhär kära, helt underbart att se! :) Och nu gråter båda! Åh jag blir helt varm inombords :)

Igår va vi alla på ego (som vanligt, ja) det va trevligt! Vid tre fläskade vi in oss i en taxi och åkte hem, Sofia hem till Jimmy och jag och Ekwall hem till Sofia. Och som vanligt, även fast jag går och lägger mig sent vaknade jag kl nio helt klar vaken.. inte okej!! Då vaknade Nicklas också så vi låg och tittade på något Britney Spears marathon på tv i flera timmar haha. Hon har ju faktiskt gjort fett bra låtar! Jag är nog ett litet Brittan fan i smyg..

Ikväll blir det nog utgång ikväll igen, eller vi får se vart kvällen för oss.
Snart blire mat! Vi ska äta en brakmiddag hemma hela familjen, myyyyys :)

Puss på er!




Slapp tisdag.

Idag har jag varit ledig. Så jag passade på att mysa med Knutten :) Jag tog på mig joggingskorna och gick på en långpromenad kl 8 på morgonen, myyyyys. Efter det fick jag cykla till djuraffären och köpa med mig mat till le Knutt för hans mat va schlutt. Sen har jag typ... sovit, kollat på DH, slappat, ätit, promenerat, kollat lite mer på DH. Awesome dag! Om en stund ska Madde plocka mig så ska vi åka till stallet och ha hoppträning! Hoppas att jag får min fina pärla!

Igår va jag på jobbet och tråkade. Ne det va faktiskt rätt så najs på jobbet igår :) Sen bar det av hemåt för att motionera med Knutt och sen vidare till stallet och träna Pirren och Jojje, gosh it never ends! puh! Det va ganska jobbigt men kul! Pirren har blivit super fin! vid 8 tiden gasade jag och Cicci iväg till Madde för att se matchen, fan va dåligt italien spelade! Dom hade lätt kunnat vinna. Sen fick jag massa kläder av Madde :D tack darling! Älskar den blommiga klänningen!!

Och kan solen och värmen komma snart eller?! Jag vill bli brun! Jag vill ha semester! Jag vill ha tillbaka förra sommaren! Gud vad vi hade kul!! Förra sommaren va bäääng! Wihoooo!


















Jag hoppas verkligen sommaren 2010 blir näst intill lika härlig!! :D
(Och nej vi festade inte hela sommaren haha men de bästa bilderna är från festerna)

Nu ska jag till stallet snart! Puss på er :)


Måndag morgon

Nu sitter jag på jobbet med en chailatte i ena handen och en macka i andra, najs! (haha Elin du vet hur man säher nahjs!)

Idag är en fullspäkad dag. Först jobba. Sen hem till Knutt och gå ut med honom. Sen stallet och träna två hästar. Sen vill jag hem till Madde och kolla på lite kläder (a) haha. It never ends! Alltis stress stress stress men det är värt det :)


Apropå ingenting, jag bara måste ha de här skorna från LV så sjuuuukt snygga! Inte för att användas men typ ha dom som prydnad hemma haha jag vet jag är störd.



Nu ska jag fortsätta jobba!
Pussssss

Jag är kär.

Jag insåg precis att jag är kär. Och inte bara lite kär heller utan massor! Men min kärlek är ju, såklart, inte besvarad. Och nu tänker ni säkert OMG vem är Mitra kär i?! Äre snubben från krogen? Är det han som hon brukar träffa på tåget på väg till jobbet? Är det Leonardo Dicaprio? Ni hade lite rätt.. Ja jag är kär i Leonardo Dicaprio, har alltid varit det, jag är det och jag kommer alltid att vara det! Men iaf det är inte han jag skriver om nu.. utan det är, håll i er nu för detta har ni aldrig hört mig säga förut, min älskade Pruttis! Oväntat va!? Och ni geekar som inte förstår er på havremoppar kan ju typ.. jag vet inte.. haha återkommer när jag vet. Iaf hur jag har kommit fram till detta.. Jo.. Jag satt och tittade på filmer från träningar som Elin har bränt till mig, och så kommer jag på mig själv att sitta med värsta smilet på läpparna! Min fina pruttis :) <3

Nu när jag inte varit närvarande så har det ju självklart varit en super händelserik helg igen!
Vi börjar med att Allas Våran Älskade ANDERS landade hos oss i Svedala efter flera månaders pluggande i Italien! Kärt återseende :D
Så på fredagen införskaffades massa alkohol på systemet och därefter vare mys förkrök hos fia som urartade till en galen spel kväll! haha fett kul! Vid 00.00 ringer vi våran privata taxi chaffis som kör in oss till ego, tack mansod!
På ego väntar grabbarna och därefter ja.. typ upp på hästen och in i dimman! haha.
Sen vart det grodan, Allting frid och fröjd till tina blir slagen av en subba. Sen vare typ bara vakter hit och dit och polser och sen taxi hem haha.  It was a good night! Jag slaggade hos tina, vi gick och lade oss kl 6 jag vaknar halv 10 helt vaken och full som fan och skakar tina och ba Ekwall hälsar.. haha hon ba vaaa?! Ja ba aa han skrev det. haha helt sjukt sätt och vakna på men what to do vi va fett fulla fortfarande!

Iaf jag drar hem vid 11, börjar bli lite mer nykter och mer bakis. Vid tre drar jag till stallet och rider Jojje och Pirren (!) helt nykter och galet bakis.

Därefter drog jag en rulle med Tina på Happy, galet gott! Sen åkte jag hem och deckade, sen kom Elin hem till mig och så låg vi och tittade på film och skrattade galet! mysigt!

söndag: har vart i stallet och sen grillat hemma, mysigt! :)


Nu är jag helt färdig som människa. Knutten sover redan och jag skulle verkligen vilja sussa kudde nu men jag tror att jag kollar på fotbollen först! :D Vilka tror ni vinner? Nu ska jag kolla!

Puss på er! :)

Helg.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering men min helg har varit galet upptagen!!
För att ni ska bli lite gladare tänkte jag ta mig tid och göra ett litet bildspel åt er!



Helgen började i fredags när min underbara syster tog studenten! Grattis darling :) <3




På fredags kvällen vare Party At My Place And You Were Not Invited!!



På lördags morgonen hämtade vi våra kusiner och deras mamma på arlanda :)




På eftermiddan vare studentmottagning som höll i sig ända in till sena natten. Min syster fick bl.a en tatuering i present av sin pojkvän Qim :)



Hela söndagen tillbringades på skansen med massa picnick mat :)



Helgen avslutades med satc med min darling Angeline :) Totally awesome movie!! go see it!!! now!!!


Nu har min kusiner åkt hem så det är nu tomt i stugan min, men Knutten is still here :) And will be for the next week too. Nu tänkte jag slå mig ner och se på Clark Kent! haha.

I eftermiddag blire stallet. Har saknat mina hårbollar :)


Träning!

Porpor va helt craaaazy på hoppträningen! sparkade ner hinder och studsade och allt vad hon gjorde! Men hon va super fin iaf :)

När jag kom hem hade Knut typ fnatt här hemma.. sprang omkring och lekte med sina leksaker som en tok så jag tänkte att jag går ut en sista gång med honom så får ha leka av sig.. men ist för en promenad så blev det joggingtur! Vi joggade runt några kvarter och Knutt va super lydig! han sparng lös hela vägen och när vi mötte bilar eller andra hundar sprang han lydigt vid mina ben :) Fin fin knutt!

Imorn tar min älskade syster studenten! :D ska sova nu så jag kan vakna tidigt och hjälpa henne fixa iordning sig! wiiiih!

Puss och godnatt!

Knutten is..

in da house!! Jag känner mig verkligen som en skit bra hundvakt... det först jag gör, innan ägaren ens hunnit åka, är att jag tappar bort hunden! haha. Vi ropade och letatde överallt efter honom men han va helt borta! Med lite smått panik springer jag in i huset för att leta efter honom, då hittar jag honom med nyllet rätt ner i kattens matsklål! Fy knutt!

Idag hade jag tänkt flytta ner mina kläder från mitt gamla rum till det nya och fixa och trixa lite. Sen ska jag till stallet och antagligen rida Pirreplutt och sen hoppträna min älskling :D äntligen!!! Så jäkla segt bara att Knut inte kan följa med dit :/

Och imorgon kommer mina wingmans till mig på grillparty! Kommer bli awesome :D Att ha hela gänget samlat igen! Wiiiih!




Såhär kul hade jag tänkt att vi skulle ha imorn kväll! haha Sofia kommer du ihåg den här natten! haha helt galet!


Clark Kent

Sov inge vidare inatt.. saknade min Totte som inte kom hem igår kväll. Men imorse låg han och gullade i min säng. Totte<33
När jag vaknade på morgonen slog jag på tv'n och kollade på smallville! Hell ja. Jag är lite avis på Lana som får ha en alldeles egen beskyddare som dessutom är ohyggligt attraktiv! Jag vill också ha!! Någon som känner sig utmanad för att bli min Clark Kent?

Usch nu började jag titta på gamla bilder i min bilddagbok.. saknar min fina Ville så himla mycket. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.



Jag älskar dig.
Glöm aldrig det.
Vi ses på det sjunde trappsteget.


Seeegt.

Jag va så himla trött idag när jag vaknade, kunde verkligen inte förstå att klockan redan va sju! fy. (Åh nu spelar de "will you be there" med MJ på jobbet<3) Men jag lyckades ta mig upp och tillomed duscha innan jag åkte till jobbet! Duktiga jag.

Igår hade jag en riktigt fullspäckad dag! Det började med jobbet till klockan ett. Därefter sprang jag omrkring på fältöversten som en idjot och försökte hitta ett par örhängen som jag vill se på lisa för jag vet att hon skulle passa så himla bra i sånna men jag hittade inga så de fick bli en lite mindre variant av dem ist :) Hoppas att du gillade dem! Därefter stallet och fika med brudarna, ap god tårta! Sen vare bara att börja sätta igång och träna mina hästar :) Jojje fick gå ett dressyr pass med (hör och häpna) dressyr sadeln! Han va lite tjaffsig i början men på slutet, wow!  Han gick i en så himla fin och låg form med så himla mycket rygg att jag kunde rida honom utan tyglar i galoppen! Helt sinnessjukt :D
Och Pirreplutt red jag ut på först med Rebecka och sen hoppade vi små plutt hinder på banan. Han va också gälet fin! 

Imorn kommer Knutten hit igen! Som jag har längtad efter min snarkande och skelögde vän :D <3


Imorn kommer äntligen Knutten hit :D <3


RSS 2.0